Några Referenser

Vi är lyhörda för våra kursdeltagares åsikter om kursinnehåll, lärare, kurslitteratur mm och gör därför kontinuerligt utvärderingar. Här nedan finns några referenser och fler referenser hittar du på Studentum.se, Kurser.se och liknande.

Fler referenser


CERTIFIERAD FLORIST 

Stort tack – jag har fått “blodad tand” och kommer utveckla Flowerfulness. En mycket givande kurs som inte målar upp falska förespeglingar utan ger ärligt en bra bild av floristbranschen och att hantverket är ett livslångt lärande 😉 Mycket blommor, fina blommor att jobba med, kreativiteten fick flöda utan att man blev hejdad i sin process, fantastisk handledning av Anna.

Hanna Casell

casellacompany@gmail.com

CERTIFIERAD VISUAL MERCHANDISER 

Roliga och kreativa sätt att lära ut kunskap.

Mycket variation vilket gör att det aldrig blir tråkigt. Bra med handledning dygnet runt via mejl och telefon!

Evelina Bergström

evelunas@hotmail.com

CERTIFIERAD  VISUAL MERCHANDISER

Bäst med kursen var att vi fick många genomgångar i olika aspekter som man bör tänka på som VM.

Johanna Tiba

johanna.maria.tiba@gmail.com

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag har gått certifierade inredare och homestylist hos er. Jag tyckte jag lärde mig mycket värdefullt och fick en god kunskap runt vad yrket innebär. Jag har precis startat upp mitt företag Inredning å sån’t i Linköping och har haft några inredningsuppdrag. Jag kommer också att erbjuda personliga present- och inredningsprodukter och anordna kreativa aktiviteter.

Annika Fagerlund

annika.fagerlund@tyfonmail.se

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag är väldigt nöjd med kurserna!

Mycket bra information innan alla kursdagar. Det var många bra föreläsare som deltog och lärde oss massor. Framför allt var ni lärare suveräna. Jag har inga direkta synpunkter eller förbättringsförslag att komma med. Fortsätt vara som ni är och tack för den här tiden tillsammans!

Nathalie Mellgren

nathaliemellgren@me.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag gick utbildningarna för att lära mig mer om både homestyling och jobbet som inredare. Jag lärde mig mycket som jag även nu i efterhand har mycket nytta av både i mitt privatliv och på jobbet. Tack vare utbildningarna har jag bl.a fått jobb på Hemtex nu i sommar och trivs jättebra, då jag är ledig från mina studier vid universitetet.

När vi nu även är i full gång med att renovera våran lägenhet är det också lätt att tänka tillbaka på utbildningarna vid Inredningsakademin och minnas vad man skulle tänka på i olika situationer.

Jag är glad att jag sökte till Inredningsakademin, det har gett mig mycket.

Jonna Skoog

jonnaskoog1@icloud.com

CERTIFIERAD  VISUAL MERCHANDISER

Det bästa med kursen var de praktiska övningarna.

Jag anser att ”learn by doing” är nyckeln   i ett sådant kreativt yrke. Sketchup har också varit perfekt att lära sig!

Emma Holmgren

emma-holmgren@live.se

 

CERTIFIERAD  HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag började i september 2014 min utbildning till certifierad Homestylist på Inredningsakademin. Jag fortsatte sedan i november 2014 en utbildning som certifierad inredare och avslutade den i februari 2016. Det var väldigt lärorika utbildningar med bra innehåll inom homestyling, 3D-miljöer i datorn och kunna skapa estetiskt vackra och funktionella miljöer i bostäder och lokaler.

Jag har haft stor användning av det efter utbildningarna vilket är mycket roligt. Jag arbetar idag som säljare på IKEA i Linköping. Jag har arbetat på företaget sedan hösten 2016. Få hjälpa och sälja möbler och heminredning till kunden är något jag trivs mycket bra med.

Jessica Karlsson

Karlsson.jessica@live.com

CERTIFIERAD VISUAL MERCHANDISER

Roliga övningar. Att vi både fick lära oss att arbeta med kläder och möbler samt inredning. Bra och roliga lärare. Bra med mycket fysiska övningar.

Michelle Benkus

michellebenkus97@gmail.com

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag tycker att kursen hade bra bredd när det gällde ämnesområden.

Vi fick på så vis insyn i många olika områden och inte bara inredning.

Birgit Pettersson

birgit@silveralp.se

CERTIFIERAD  VISUAL MERCHANDISER

Bäst var lärarnas erfarenhet och personliga feedback löpande.

För att poängtera känner jag själv att jag fått lära mig allt jag saknat.

Pernilla Sundberg

pernilla.sundberg@rydells.se

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

Homestylist delen var givande, en bra blandning av praktik och teori. Många bra tips och trix som praktiskt kommer att komma till användning.

Planen är att från 1/9 gå ner till 50 eller 60 % så jag kan satsa ytterligare på detta då jag fått in foten hos en mäklarfirma här på hemmaplan i Tyresö.

Den första stylingen gick bra och priset gick upp från 1.795′ till 2.175′ så både kunden och mäklaren var mycket nöjda.

Gittan

beegoodtyreso@hotmail.com

CERTIFIERAD VISUAL MERCHANDISER

Bra lärare. Det bästa är att det har varit mycket praktiskt.

Kajsa Lindgren

Kajsa__Lindgren@hotmail.com

CERTIFIERAD VISUAL MERCHANDISER

Bäst var att få gå ut och kolla i verkligheten

Praktiska övningar.

Louise Mjösberg

louisemjosberg@gmail.com

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Är jättenöjd med utbildningen, jag tyckte den var både seriös, rolig, utmanande och täckte de områden man behöver kunna i inredningsbranschen. Jag har rekommenderat utbildningen till flera personer varav en gick utbildningen i år!”

Ca 1år efter jag avslutat utbildningen fick jag jobb på Watt&veke, ett relativt litet företag där man får göra mycket olika saker. Min utbildning på Inredningsakademin tror jag var delvis avgörande att jag fick jobbet.

Jag kan tipsa kunder om belysning i rum och vad som passar, exponerar på mässor, showroom och outlets etc. Jag har även fått inreda delar av kontoret på Watt&Veke (ett litet bonusuppdrag 😉 jättekul!”

Sanna Bergfors

sanna.bergfors@gmail.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

2016 bestämde jag mig för att starta resan på min dröm och så blev det. Efter att ha googlat på olika inredningskurser fastnade jag för Inredningsakademins då det lät tilltalande. Det kommande halvåret bestod av mycket förväntansfulla helger i Stockholm och jag visste att jag alltid skulle komma hem men något nytt och spännande i tankarna. Många inspirerande föreläsare som alltid fanns där för att hjälpa en. Föreläsning blandat med individuellt arbete som grupparbete blandat med mycket diskussioner. Jag är jättenöjd med utbildningen och ser fram emot att få starta detta äventyr. Inredningsakademin var en stor hjälp på vägen.

Moa Blomgren

moablomgren@hotmail.com

CERTIFIERAD  VISUAL MERCHANDISER

Det bästa med kursen var praktiska övningar

Bra diskussioner med många olika infallsvinklar. Bra med lärare som har olika bakgrund och kompetens.

Isabelle Byström

isabellebystrom@hotmail.com

CERTIFIERAD  VISUAL MERCHANDISER

Praktiska övningar var bäst

Uppdrag man fick göra. Grupparbete. Förstår grunden som VM:are. Bra lärare.

Jenny Pettersson

jennype@live.com

CERTIFIERAD HOMESTYLIST 

Jag har inte blivit färdig med min utbildning (homestylist och inredare), utan håller på. Var tvungen att ta en paus pga familjeangelägenheter. Så bra att man kan läsa den på hur lång tid man vill. Då känner man sig inte stressad.

Tycker upplägget av kursen är jätte bra. Bra material och litteratur. Man får också snabba svar om man undrar något via mail.

Sanna Houltz

mrcm@telia.com

CERTIFIERAD  HOMESTYLIST

Jag har börjat för inte så länge sedan, men är redan väldigt nöjd! Jag tycker det är bra upplagt att man kan plugga helt på distans då jag har väldigt långt till Stockholm. Jag tycker att ni är snabba med att svara på frågor angående studierna och ger bra svar och att man kan skicka in arbeta till er så ni får kolla så man tänker rätt. Ser framemot näst kommande steg och gå djupare in i denna branschen och hoppas verkligen att jag kommer kunna arbeta med det i framtiden!

Pauline valfridsson

Pauline.valfridsson.95@hotmail.com

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

En jätte rolig utbildning som jag så snart jag får mer tid vill gå fortsättningskurs på. Jag läste på distans vilket passade mig perfekt då jag arbetar heltid vid sidan av. Att få läsa och utbilda sig vidare inom det jag verkligen brinner för och trivs så bra med var så roligt och utvecklande.

Jenny Bretz

jenny@bretz.se

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag läste till homestylist samt till certifierad inredare med start feb 2016 och fick min certifiering i augusti 2016.

I mars startade jag eget och jobbar nu både som VM på Indiska samt driver egen verksamhet. Just nu jobbar jag med två otroligt roliga projekt.

Dels så jobbar jag med att ta fram ett cafekoncept till ett befintligt café här i Borlänge som även ska bli en franchise-kedja.

Sen jobbar jag åt Fastighetsbyrån Utland och just nu så håller jag på med ett två-våningskontor i Portugal. Men jag tar även åt mig uppdrag åt privatpersoner.

Det absolut bästa för mig med utbildningen har varit Sketch-up samt all kunskap om eget företagande. Mycket av det andra hade jag redan inom min tjänst som VM.

Otroligt glad att jag tog steget att utbilda mig. Det har öppnat dörrar som jag aldrig kunnat drömma om.

Så jag är en väldigt nöjd före detta kursdeltagare!

Mvh Sara Haglund

sarahaglund74@gmail.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

Jag är super nöjd hittills med utbildningen.

Har dock tagit en kort paus då jag fick heltids jobb, men kommer fortsätta så fort jag fått vardagen att gå ihop 🙂

Bästa kursen hos grymma Inredningsakademin!

Maria Larsson

ma_ria_88@hotmail.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

Jag började med en enskild firma deltid under hösten efter Inredningsakademin. Arbetade 50% med annat jobb.

Jag driver idag stylingkompaniet Örebro AB tillsammans med en tjej och arbetar full tid med detta. Vi gör snitt 4 stylingar o 4 stagingar i veckan. Har vårt eget lager o bär allt själva. Jag älskar mitt liv, mitt arbete företag samt att ja har två barn under 3 år. Men livet är superkul! Tack vare att jag gick Inredningsakademin, annars hade jag fortfarande varit anställt o funderat på vad ja ska göra med mitt liv. Inredningsakademin är en kanonstart om man vill få verktygen till att gå vidare i branschen!

Tack!

Lisa Johansson

Lisa_hmj@hotmail.com

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

Jag var fantastiskt nöjd med utbildningen eftersom den var så lärorik och dessutom professionell.

Uppskattade den teoretiska delen samt att vi fick uppdrag att styla ett projekt mellan de två kursmötena och avslutningsvis få visa vad vi lärt oss genom att styla en lägenhet till salu.

Jag lärde mig minst lika mycket av att ta del av all den kunskap övriga kursdeltagare bidrog med!

Jag ångrar att jag inte gick utbildningen tidigare eftersom jag ville vidareutveckla mig genom att gå er Inredningsutbildning. Framförallt eftersom ni är en utav de få som erbjuder en sådan utbildning på professionell nivå, i hela Sverige. Jag bodde i Lund och pendlade till Stockholm för att kunna delta.

Maja Jonson

jonsonmaja@gmail.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

Jag tog emot intyget för ca 1 år sedan, för mig var det en djupdykning i ämnet Homestyling , som jag har haft användning av nu när jag är timanställd Homestylist. Bara vetskapen om att jag kan göra mitt jobb på Sketch-up gör att jag kan visa på trygghet inför kunden om den önska visuell sketch på de ev uppdraget.

Anki Johansson

ann-kristine@elfvikfilm.se

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST

Tack!

Kursen har hållit hög kvalitet.

Mvh Maria Lohman

marialohman1@hotmail.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Thank you for the high quality and practical course.

Minna Ananin

minna.ananin@gmail.com

 

  CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Tack för en oerhört lärorik termin

Henna-Liina Hakkarainen

hennaliina85@gmail.com

 

CERTIFIERAD HOMESTYLIST OCH CERTIFIERAD INREDARE

Jag är väldigt nöjd med utbildningen så här långt då man får en bild av hur det är att jobba inom det här yrket samt att man får nödvändiga verktyg som kan använda sig av i arbetet som homestylist och inredare.

Jag har parallellt under utbildningen startat företaget JK Inredning & Design, som erbjuder tjänster inom inredning och homestyling till privatpersoner och företag. Jag startade företaget lite smått i februari och samarbetar med bland annat Elce Living, Hemverket, Offerta och Babycard. Till företaget finns en hemsida jag byggt upp tillsammans med en fotograf och webbutvecklare. Ni kan hitta den på www.jkinredningochdesign.com om ni vill in och kika. Har även instagram, jkiochd. Och facebook sida, jk inredning & design, houzz mm. Tycker det är väldigt kul och ser fram mot att bygga upp, utveckla och jobba mer med detta. Bästa är att få jobba med sitt stora intresse och göra andra glada med det man är bra på.

Jennifer Karbin

jenniferkarbin7@hotmail.com