Lokalkontor


Inredningsakademins huvudkontor i Stockholm får kontinuerligt förfrågningar från kunder runt om i Sverige avseende inrednings- och homestaginguppdrag och för att kunna tillgodose dessa förfrågningar öppnar vi kontinuerligt kontor på orter runt om i Sverige.

Om du är intresserad av att veta mer om möjligheten att öpnna ett lokalkontor på din ort är du välkommen att kontakta oss för mer information.


Inredningsakademin 

Stockholm

I Stockholm arbetar våra Inredare och Homestylister inom Kompetenspool Stockholm som idag består av ett tiotal duktiga medarbetare.

Vi hjälper företagare och privatpersoner i hela Stockholms län med allt från rådgivning till projektledning. 

Telefon: 0734-473030. Mail: info@inredningsakademin.se 


Inredningsakademin 

Västerås

Om du är en företagare eller privatperson som behöver hjälp med nyetablering eller förändring av din lokal, butik, kontor eller bostad är du välkommen att kontakta mig Filip Thuresson för ett första kostnadsfritt möte som kan leda till ett bra samarbete.


filip@inredningsakademin.se

Telefon: 0703-656573

Välkommen!


Inredningsakademin 

Örebro

Mitt namn är Jasminka Pezic. Jag utbildad homestylist vid Inredningsakademin i Stockholm. Jag verkar och bor i Örebro.

Jag är tillgänglig för rådgivning såväl som full styling, både privat och åt företag. Jag hjälper exempelvis till vid visning av bostäder som är ute till försäljning. Jag är inriktad på allt från modern styling av hela bostaden till inredning av barnrum. 


jasminka@inredningsakademin.se

Telefon: 076-4086996

Välkommen!