Inredningsuppdrag

Alla våra uppdrag genomsyras av en professionell attityd och lyhördhet för våra kunders önskemål och behov.

Bostäder

Syftet är att förändra en bostad för fortsatt användande. 

Många av våra kunder vill ha rådgivning om hur man förändrar bostaden att bättre passa familjen. Vissa vill endast ha rådgivningen och andra vill ha vår fortsatta hjälp. Det kan gälla ombyggnation, renovering och inredning med möbler mm. Vi arbetar med alla typer av bostadsanpassningar.

Ett första steg är ett kostnadsfritt möte där vår inredare ges förutsättningar och syfte för kommande åtgärder. Du får sedan ett förslag med en tidplan och en offert.

Lokaler

Syftet är att förändra en lokal för fortsatt användande.

Det kan gälla ombyggnation, renovering och inredning med möbler mm. Vi arbetar med alla typer av lokalanpassningar för tex; Kontor, lunchrum, konferenslokaler, butiker, lokaler, hotell, mässor, restauranger m fl.

Ett första steg är ett kostnadsfritt möte där vår inredare ges förutsättningar och syfte för kommande åtgärder. Du får sedan ett förslag med en tidplan och en offert.

Vilken stil du vill ha i ditt hem eller på ditt kontor etc avgör givetvis du som kund. Våra inredare finns där för att lyssna av vad du vill ha och ge dig goda råd för att få ihop en bra helhet. Ett första möte är vanligtvis kostnadsfritt och förutsättningslöst för att ta reda på om ett samarbete ska inledas.

Bostad

Vi kan hjälpa dig med alla typer av inredningsuppdrag från det lilla till en komplett ombyggnation.

Ibland har vi kunder som har mycket stora behov av renovering och inget är för oss omöjligt. Vi har flera duktiga hantverksteam inom alla typer av yrkesgrupper så som snickare, kakelsättare, elektriker, våtrumsbehöriga, målare och golvläggare m fl.

Oavsett om du vill piffa upp ditt badrum med lite färg etc eller om du vill riva ut allt och börja om från början kan vi hjälpa dig från start till mål.

Kanske vill du byta luckor för att få ett modernare kök eller göra som vår kund byta ut hela köket till ett nytt fräscht kök. Ett luckbyte räcker ibland inte till för att få ett trivsamt kök. I detta fall var valet inte svårt.

Lokal

Vi arbetar med alla lokaltyper allt från den lilla butiken där mycket fokus kan ligga på skyltfönstret och det första intrycket när kunden kommer in och en generellt trivsam miljö att handla i. Till det stora kontorlandskapet där ljuddämpande åtgärder behövs för att kollegorna inte ska störa varandra för mycket. Förvaringslösningar och flexibla arbetsområden för olika typer av arbetsuppgifter är vanliga områden där våra Inredare kan hjälpa till att hitta bra lösningar.