Homestaginguppdrag

En mycket god investering när man ska sälja bostad är att göra sin bostad så attraktiv för marknaden som möjligt. Med små medel i en redan möblerad bostad kan det räcka med Homestyling. Om bostaden är tom bör den homestagas dvs fyllas med möbler och andra inredningsdetaljer för att maximera priset  för bostaden vid försäljning.

Homestyling

Optimera din bostad med egen inredning inför försäljning med hjälp av vår rådgivning.

Homestyling passar dig som har ett möblemang och inredning som passar bra i bostaden även på visningen. Vi hjälper dig att optimera möbelplacering och rådgivning om vad du bör ta bort och vad du eventuellt bör tillföra bostaden innan den ska fotograferas.

Denna rådgivning sker vid hembesöket och du får direkt konkreta råd av vår Homestylist. Du ordnar själv till bostaden utefter de råd du fått. Behöver du hjälp med med homestylingen eller om du behöver hyra möbler och inredning av oss får du en offert för detta.

Homestaging

Optimera din bostad med vår inredning och rådgivning inför försäljning.

Homestaging passar dig som har en tom bostad eller behöver tillföra en del inredningsdetaljer och möbler till din redan möblerade bostad. Vi börjar med ett besök i bostaden och ger dig ett konkret och detaljerat homestagingförslag med tidplan och offert.

Kanske behöver bostaden även en viss renovering. Om du behöver flytthjälp och magasinering kan vi erbjuda även detta. Både homestaging och renovering är avdragsgilla poster i deklarationen för försäljningen av bostaden.