Företaget 2006-

Inredningsakademin är en komplett tjänsteleverantör inom inredningsbranschen. Grundat 2006 i Stockholm och från 2012 under namnet Inredningsakademin.

Vi erbjuder homestaging, inredningsuppdrag av bostäder och lokaler samt alla typer av kringtjänster så som magasinering, flytt av bohag och hantverkstjänster.

Vi utbildar inom Homestyling, Inredning, Floristik, Modedesign, Feng Shui, Produktdesign och till Visual Merchandiser. Vi erbjuder certifikat eller diplom beroende på utbildning. Det finns även kostnadsfri avbetalning på alla utbildningar. Man får tillgång till varje steg på en utbildning i 365 dagar vilket är gott om tid. Påbörjat steg kan vi ej återbetala eftersom kunden har fått tillgång till materialet. Vill man hoppa av ett steg som man har betalat så går det bra om man endast har loggat in utan att ha tagit del av materialet, max 10% får nyttjas. Har man betalat en hel utbildning och vill hoppa av så får man tillbaka alla pengar för alla steg man ej påbörjat. Det är även kostnadsfritt att byta utbildning om man ej påbörjat en utbildning, max 10% får nyttjas. Kontakt ska då ske inom 30 dagar från start. För att erhålla certifikat/diplom så måste utbildningen/kursen vara slutbetald. För att veta vilka certifikat som gäller utomlands så kan ni kontakta oss på mejl, ange landet du ska jobba i.

Ångerrätt för alla konsumenter.

Så att alla kan känna sig trygga. Ångerrätt enligt lag, vid till exempel sjukdom eller annan orsak gäller för dem steg man ej påbörjat men betalat för, kontakt ska då ske senast 30 dagar efter första fakturadatumet. Så att man kan få tillbaka pengar inom rimlig tid enligt distansavtalslagen. Ångerblankett finns på hemsidan och kontakt sker med support@inredningsakademin.se. Vid beställning så går köparen med på distansavtalslagen enligt svensk lag och har automatiskt skydd. Det går inte att få tillbaka pengar om man bara köpt steg 1 och och fått tillgång till materialet. Enligt den digitala distansavtalslagen som gäller för digitala tjänster. Däremot så får man tillbaka alla pengar om ånger sker innan tillgång till materialet. Vid beställning av utbildning så går köparen automatiskt med på detta enligt svensk lag gällande skydd av digitala tjänster. Detta gäller både distans och utbildningen med träffar.

Välkommen att höra av dig!

Inredningsakademin Stockholm AB

Här finns vi!

Jakobsbergs folkhögskola

Folkhögskolevägen 1, 177 40 Järfälla

 

Klarabergsviadukten 84, 111 64 Stockholm

 

Bromstens plan 4, 163 40 Spånga

 

Presentationsfilm – företaget och utbildningarna 

Presentation av företaget och de olika utbildningarna.